Privat
Klik her for at gå til forrige side

Velkommen til kernen af LVE!
Vores onlinebutik viser kun en lille del af alt det vi tilbyder og produkterne er udvalgt med en bred målgruppe for øje. Siden 1880 har vi hjulpet Danmark's professionelle håndværkere, teknikere, montører og specialister med at blive de bedste! Vi har ikke noget du ikke kan købe andre steder. Vores priser er nok også nogenlunde de samme som andre tilbyder dig. Til gengæld kan du købe det hele hos os og så giver vi dig den bedste service! Så enkelt er det! Vi ved at service betyder alt! Og vi ved at selv det mindste stykke værktøj kan være altafgørende, her og nu! Vi har vidst det siden starten i 1880 og vi glemmer det aldrig!

Vi samarbejder med alle førende producenter i branchen og har et tæt partnerskab med Norden's største værktøjs-grossist. Det betyder at vi kan tilbyde dig alt det du har brug for, indenfor værktøj og maskiner. Du behøver kun at handle ét sted! Vi klarer det hele! Det er nemt og effektivt.

Vores faguddannede personale sidder klar til at hjælpe dig på tlf.: 35 39 25 50 og via e-mail tools@lve.dk Vores dygtige konsulenter besøger dig også gerne på byggepladsen eller på kontoret. Du bestemmer! Uanset om du ved, hvad du skal bruge, har behov for faglig hjælp eller bare vil have en snak om mulighederne er vi klar. Helt klar! Hvis du skal levere et godt resultat, skal du have en god samarbejdspartner. Vi er de bedste! Og vi glæder os til at bevise det!
L.V. Erichsen A/S - vejlegårdsvej 65B, 2665 Vallensbæk Strand - Telefon: 35 39 25 50 - E-mail: info@lve.dk